Individuel træning på hold

Individuel træning på hold

Målgruppe:

Et hold til personer, som ikke føler sig tilpas eller ikke føler sig udfordret på deres niveau på hold hvor ” alle gør det samme på samme tid”, men hellere vil lave sit eget personlige træningsprogram under supervision af en fysioterapeut.  Dette sikrer at udførslen af øvelserne er korrekt, og at øvelserne løbende bliver justeret ift. hvordan kroppen responderer på træningen.  Derudover kan det være en tryghed at kunne få svar på, om fx den smerte der mærkes under træningen er forventelig, eller om det er tegn på overbelastning.

Indhold:

Træningsprogrammet tilpasses deltagerens problematikker og ønsker om at kunne genoptage en given aktivitet, fx at kunne gå på trapper igen eller at kunne spille golf.  Programmet udformes således, at øvelserne er mulige at lave derhjemme, så træningen kan foretages x antal gange om ugen, og 1-2 gange her på klinikken. Genoptræning/træning skal minimum gennemføres 2 gange om ugen for at kunne medføre mærkbar fremgang, og det er vigtigt løbende at udfordre kroppen med nye øvelser eller belastninger for at sikre fremgangen.

Holdet kan også benyttes som en kortvarig igangsætning til at kunne træne på egen hånd derhjemme eller fx i fitness, og der vil udleveres et udskrift af øvelserne til hjemmebrug.

Der forefindes ingen maskiner på klinikken, så programmet vil bestå af fx træning på gulv/briks, med elastik, bold, TRX, vippebræt o.l. hvilket giver mulighed for, at træningen kan foregå fx derhjemme med meget lidt udstyr.

Hvis det er et problem at komme op/ned fra gulvet, så forefindes der en briks til fx mave/rygtræning o.l.

Max. 4 deltagere på holdet

For at kunne målrette træningsprogrammet dine skavanker, svage områder og mål, kræves det, at du får foretaget en fysioterapeutisk undersøgelse hos mig inden holdopstart.

Tidspunkt: En morgen/formiddag om ugen, kontakt mig, hvis du ønsker at deltage på dette hold.

Pris: 120,- pr. lektion, ved medlemskab af sygesikring Danmark ydes der et tilskud på 50 % af udgiften, dog max 59,- pr lektion.