Info

 Tidsbestilling kan ske på følgende måder:

  • På telefon 91 52 53 71, læg gerne en besked på telefonsvareren eller send en sms.
  • På mail info@janniefys.dk
  • På online kalender på hjemmesiden Klik her

Telefontid:

Telefonopkald, sms og mails besvares løbende igennem hverdagene.

Åbningstid

Mandag fra kl. 6.30

Tirsdag fra kl. 6.30

Onsdag fra kl. 6.30

Torsdag fra kl. 6.30

Fredag fra kl. 6.30

Se kalender for online-booking på Klik her

Afbud:

Afbud til behandling eller træning skal ske senest kl. 7.00 samme dag. Hvis afbud kommer senere end dette, og tiden ikke bliver afsat til anden side, kan der pålægges et udeblivelsesgebyr på 160,00. Afbud kan ske på telefon 91 52 53 71 , læg gerne en telefonsvarerbesked eller send en sms, eller på mail : info@janniefys.dk

Betaling:

Afregning kan ske efter hver behandling eller ved opgørelse hver d. 1. i måneden som tilsendes på mail eller udleveres på klinikken. Betaling kan ske via indbetalingskort på netbank eller via mobilepay eller kontantbetaling på klinikken.

Hvis behandlingerne betales af en sundhedsforsikring el. lignende, medbring eller send en mail med information fra denne til klinikken på: info@janniefys.dk

Parkering:

Parkering kan ske på sygehusets p-plads eller i én af båsene på Bjarkesgade.

Det er tilladt for gangbesværende at parkere i gården.

Husk at medbringe:

Et stort håndklæde eller lagen til behandling (kan også lejes til 10,- på klinkken)

Røntgensvar, scanningssvar, speciallæge udtalelse hvis dette haves, eller anden info der kan være relevant viden for behandlingsforløbet.

Medbring et håndklæde og rene sko til indendørstræning.

Medbring et håndklæde og udendørssko (gerne skridsikre) til udendørstræning.            .

Henvisning:

Henvisning fra egen læge er ikke en nødvendighed, da klinikken er uden ydernummer, og derfor ydes der ikke tilskud fra Sygesikringen. Dog kan der være meget relevant information fra egen læge på en henvisning, og den kan hentes ned fra henvisningshotellet til gennemlæsning.  Hvis medlemskab af Sygesikring Danmark haves, yder denne tilskud til behandling og træning uden lægehenvisning.

Lokale og venteværelse:

Behandlingsrummet ligger på 1. sal, hvor også venteværelset forefindes, men er det ikke muligt at komme opad trapperne foreligger muligheden også for behandling i et rum i grundplan.

Træningsrummet er placeret i grundplan. Hvis det er problematisk at komme op/ned på gulv under træningen findes der en briks som et alternativ til gulvet.


Indrapportering af utilsigtede hændelser:
Gå til hjemmesiden: www.dpsd.dk