Priser

Priser pr. 1/3-2017
Priser
Sygesikring Danmark
1. konsultation
325,-
133,-
Normal behandling
225,-
88,-
Normal behandling + 15 min
335,-
88,-
Kort behandling
170,-
59,-
Opfølgende træningsterapi
65,-
30,-
Holdtræning
125,-
59,-
Udeblivelse uden afbud
165,-

Priserne er inklusiv de forskellige behandlingsformer, der vil blive benyttet i behandlingen, samt udskrift af fx træningsprogram til hjemmebrug.  Elastikker o.l. til træning vil ikke være inkluderet i prisen, men kan købes på klinikken.

Normal behandling på 45 min. kan være en mulighed for at nå fx 2 problematikker på én behandlingsgang, eller flere forskellige behandlingsformer i den samme behandlingsseance, fx akupunktur efterfulgt af manuel behandling, og afsluttet med udfærdigelse og gennemgang af træningsprogram for den givne problematik.

Da klinikken arbejder udenfor ydernummer kræves der ikke en henvisning fra lægen, men ofte kan der stå oplysninger i henvisningen, der er relevante i behandlingssammenhæng, derfor kan det i nogle tilfælde være en god ide at kontakte lægen inden behandlingen starter, men det er ikke et krav.

Selvom klinikken arbejder udenfor ydernummer, er der stadig mulighed for korrespondance med læger o.l.

Hvis medlemskab af Sygesikring Danmark haves, ydes der tilskud til behandling/træning uden forudgående henvisning fra lægen.

En del forsikringer/sundhedsforsikringer dækker helt eller delvist fysioterapeutisk behandling udenfor ydernummer, kontakt din forsikring for nærmere information.