TRX Træning

 

TRX-træning – Funktionel træning af hele kroppen uanset niveau.

Målgruppe: Alle uanset niveau, som har interesse i at styrke kroppens dybe, stabiliserende muskler, og udfordre både styrke, balance og koordination på en sjov, skånsom og uendelig udfordrende måde.

Indhold:

Træningen foregår i såkaldte slynger, som gør det muligt at træne både styrke, stabilitet, udholdenhed, bevægelighed, balance og koordination i én og samme time.

Der er i TRX-træning  fokus på træning af kroppens dybe ryg og mavemuskler, den såkaldte ”core”, som er stedet hvorfra alle kroppens bevægelser udgår fra, så jo stærkere ”core”, jo bedre forudsætninger har resten af kroppen for at fungere optimalt.

Der vil på holdet, udover ”core” træning være fokus på træning af hele kroppen, da der i TRX er tale om funktionel træning, som forbereder og styrker musklerne til at klare de udfordringer vi giver dem i dagligdagsfunktioner.

Der trænes med kropsvægt i TRX`en, derfor henvender holdet sig til alle personer uanset niveau, da dette tilpasses den enkelte deltager.

På baggrund af dette vil denne type træning henvende sig til personer med mange forskellige typer skavanker og svage områder, men også som forbyggende træning således skader ikke opstår.

Max. 4 deltagere på holdet              

Forudsætninger for deltagelse: Holdet henvender sig til personer på alle niveauer. Det vil være en fordel hvis du kan komme op/ned fra gulv uden hjælp.

Hvis du ikke i forvejen er/har været patient hos mig, kan det anbefales at få foretaget en fysioterapeutisk undersøgelsen inden holdopstart, så har jeg et bedre udgangspunkt for at kunne målrette øvelserne til lige netop dine svage områder.

Tidspunkt:

Tirsdag kl. 07.00-7.30

Torsdag kl. 07.00-07.30

Udover ovennævnte tidspunkter vil der være mulighed for hold en formiddag eller aften om ugen. Kontakt mig, hvis du ønsker at prøve dette hold, der er mulighed for en gratis prøvetime.

Pris: Pris: 60,- pr. lektion, ved medlemskab af sygesikring Danmark ydes der et tilskud på 50 % af udgiften, dog max 59,- pr lektion.